Hirdetés

 Ezen a nyáron is milliók kelnek útra, hogy pihenjenek és új élményeket szerezzenek a nyaralásuk során. Az utazók egy része önállóan kezd utazást szervezni, amíg mások kapásból keresnek egy profi szakembert, hogy keresse ki számukra a legjobb és legbiztosabb lehetőséget. Jelen írásunkban összegyűjtöttük, hogy mire kell ügyelni, amikor utazási irodát választunk.

   A utazási irodák  profi segítsége a legtöbbször nem jelent extra kiadást, mert  az engedéllyel rendelkező irodák  többnyire jutalékot kapnak a szolgáltatóktól vagy nagy tételben vásárolnak be csoportos árakon. Emellett szakszerű felvilágosítást, nyújtanak és partnerkapcsolataik bejáratottak. Az általában alapos és jó szervezés és biztosítással is védett befizetéseink mellé jó érv az is, hogy baj esetén van egy call center amit felár nélkül felhívhatunk és akkor még a helyismeretről, a nyelvi problémákról és az ismeretlen szolgáltatók okozta rizikókról egy szót sem ejtettünk.


 Cartour Miskolc

fotó: A Cartour Europe miskolci irodája


  Az utazásunkhoz igénybe vett utazási iroda kiválasztása esetén mindenképpen bizonyosodjunk meg arról, hogy az adott utazási vállalkozás rendelkezik a Budapest Főváros Korányhivatala által kiadott bejegyzési számmal. Az engedéllyel rendelkező utazási vállalkozások listáját megtalálhatjuk itt:

Budapest Főváros Kormányhivatala által vezetett nyilvános nyilvántartás: http://mkeh.gov.hu/hivatal/kozerdeku_adatok_2013/tevekenysegre_mukodesre_vonatkozo_adatok/nyilvantartasok

   A nyilvántartás egyaránt tartalmazza az utazásszervezők és az utazásközvetítők listáját. A legalább két szolgáltatást magukba foglaló utazási csomagok összeállítására csak az utazásszervezők jogosultak,  az utazásközvetítők az utazásszervezők árain és utazási szerződése alapján, az ott leírt feltételekkel és publikált áraikon teljes joggal viszontértékesíthetik az utazási csomagokat.


forrás: Magyar Utazási Irodák Szövetsége   https://muisz.com/hu/


TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.