Hirdetés

Az Alföld szívében rejtőző Hajdúszoboszló hazánk és Közép-Európa egyik legszebb és legnépszerűbb fürdővárosa, a "reumások Mekkája". Hatalmas és lenyűgöző fürdőkomplexuma felejthetetlen élményt nyújt az ide érkező vendégeknek.

 


magyarorszag furdo hajduszoboszlo uszómedence
A híres gyógyfürdőben a gyógyulás a hajdúszoboszlói víz különleges összetételének köszönhető, amely egyéb ásványi anyagok mellett tartalmaz nátrium-kloridot,ammónium-kloridot,brómot,jódot karbonátokat,nitrátokat ,lítiumot,vasat és magnéziumot is.

A gyógyulni vágyó betegek a fürdőkezelések mellett még legalább 40-féle különböző gyógykezelést igényelhetnek, amelyek kombinált igénybevétel esetén fejtik ki legjobban jótékony hatásukat.


magyarorszag furdo hajduszoboszlo harang

Nemcsak az idősek, de a fiatalabbak számára is felhőtlen szórakozást ígér a mintegy 30 hektárnyi területet felölelő hajdúszoboszlói strand a maga 13 medencéjével, nem is beszélve az Aquaparkról, amely egy igazi csúszdaparadicsom! Az Aqua-Palace fedett,tematikus medencéivel, különféle csúszdáival felnőtteket és gyerekeket egyaránt ámulatba ejt. Hiába, ide még többször is vissza kell térni!


magyarorszag furdo hajduszoboszlo 2 medence
Több, mint két évtizeddel ezelőtt döntéshelyzetbe kerültünk. Arra is gondolnunk kellett, hogy, ha majd egyszer megöregszünk, olyan minőségi életet kell biztosítanunk magunknak,amely széppé teszi a nyugdíjas éveinket. A turizmusban szerzett,ifjúkori sikerélményeinket idegenvezetőként éltük meg. A vizsgáztatói múltamat huszonévesen alapoztam meg, előbb az idegenvezetés területén, majd a közoktatási szférában szakértőként is.

magyarorszag furdo hajduszoboszlo okospad
Megbecsült emberekként, sikerélményektől gazdagon érkeztünk Hajdúszoboszló városába,ahol szeretetre méltó, barátságos és vendészerető emberek "Békesség Istentől!"-köszöntésünket "Áldás !Békesség!"- köszönéssel fogadták.

magyaroszag furdo hajduszoboszlo ebred a varos
Csodálatos napokat töltöttünk el ebben a csodaszép, rendezett városkában, Hajdúszoboszlón, ahol "A szeretet soha el nem fogy." (Pál apostol 1. levele a korinthusiakhoz 13.rész)

magyarorszag furdo hajduszoboszlo muskatli


Szerző: Gliga Erzsébet          Fotók: Saját


TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.