Hirdetés

Hirdetés

Törökország egyik legikonikusabb látnivalója, Antalya a homokos tengerpartokról és mediterrán környezetről szóló álmok megtestesült, a Földközi-tenger keleti medencéjében látható egyik legjobb helyszíne.


Antalya egy nagyon szép, temperamentumos város, egy megtestesült üdülőparadicsom, a maga 2,5 millió lakosával. A mediterrán környezet abból a szempontból varázslatos, hogy a város látogathatóságának ideje nem szűkül le a nyári hónapokra – a város az egész évben a látogatók rendelkezésére áll. Viszont, hiszen ahogy azt mindannyiunk észrevette már, jelenleg nyár van, és a nyári szezon kezdetével az Antalyában lévő programok is megduplázódtak. Íme eme csodálatos város öt legszebb strandja! Fergeteges élménynyaralás a Török Riviérán!


antalya torok rivieraLara Strand

A várostól keletre, 10 kilométeren át húzódó strand egyike a legnépszerűbbeknek a városba látogató külföldiek, na meg persze a helyiek körében is. A hely vonzerejét csak növeli az, hogy a szakasz mentén üdülőpark épült, éttermeknek, kluboknak és egyéb fogyasztói igényeket kielégítő helyeknek. A part két végét minibuszok kötik össze, amik 45 perc alatt érik el a másik oldalt, és átlagosan fél óránként közlekednek. Ha valamit nem állt módunkban beszerezni (például napernyő, vagy valamilyen sporthoz felszerelés) akkor lesz lehetőségünk itt olyat bérelni, egész jutányos áron.
 Utazási Tipp  
    Antalya utazások,
akciók, last minute

Konyaalti strand

Ennek a strandnak az jelenti a vonzerejét, hogy viszonylag nyugodt. Eldugott hely, így jóval kevesebb turista van itt, mint más, központi strandokban, de ugyanazok a dolgok – éttermek, homokos tengerpart és sportolási lehetőségek – ugyanúgy megvannak. A strand Kék Zászlós, ami ugye azt jelzi, hogy a hely megfelel az összes környezetvédelmi előírásnak. A strand egyik végén egy aquapark is van. Török Riviéra avagy Türkiz Part a magyar utazók imádott úti célja

alanya torok riviera


Olympos strand

A strand egy nemzeti park területét képzi, ezért a hely állapota több mint rendben van. A törökök egyébként is nagyon szívükön viselik a természetvédelmi területek sorsát, ezért nincs klasszikus értelemben kiépített strand, így az éttermek, vagy az extrémsportok hiánya is jellemző a helyre. Azt ajánljuk mindenkinek, hogy ha lehetőségük van rá, akkor ne egy napot töltsenek itt, hanem legalább kettőt, ha szeretnénk felfedezni az egész vidéket.

 Utazási Tipp  
    Antalya utazások,
akciók, last minute

Kaputas strand

A hegyek ölelésében lévő csendes, homokos tengerpart a kikapcsolódásra vágyóknak és a profi fotósoknak egyaránt kiváló hely. (Hihetetlen képeket lehet készíteni a tengerről, az eredmény pedig akár egy mobiltelefonnal is káprázatos) Bár éttermek itt sincsenek, de vannak árusok, akik kimerészkednek a partszakaszra, hogy itt árulják portékáikat. Napágyat vagy napernyőt is lesz lehetőségünk tőlük bérelni.

torok riviera szoveg kozt 03


Phaselis strand

A strandot akkor a legegyszerűbb megközelíteni, ha előtte a környező vidéken túrázunk egy nagyot, és az utunk végén térünk be a háborítatlan, csendes partszakaszra. A visszautat megtehetjük akár jachttal is.

TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.