Hirdetés

   Nyakunkon a tavasz és a kerékpározás barátait ismét páratlan élmények várják  a Pilisben ! A Dunakanyar varázslatos erdeiben a Pilis Bike erdei kerékpáros úthálózat útjain és ösvényein mintegy 350 kilométer hosszú bringázásra kijelölt erdei úton lehet élvezni a mozgás örömét.  Érdemes előre tájékozódni a lehetőségekről, hisz 34 különböző nehézségi fokozatú  túra közül lehet választani a könnnyebbektől egészen az extrém nehézségűekig.

    A biciklis kiruccanást tervezők életét megkönnyíti, hogy a Pilis Bike útvonalakhoz  10 kijelölt Parkolj + Bringázz (P+B) parkoló áll rendelkezésre,a Pilisben, a Visegrádi és a Budai-hegység területén. Ezeken  a pontokon nemcsak parkolni lehet az autókkal, hanem tájékoztató táblákat és térképeket is helyeztek ki. A parkolókból elindulva többféle  különböző nehézségi fokozatú túra közül tudnak  választani a bringázás szerelmesei.


erdei bringautak a pilisben


Akkor is be tud valaki kapcsolódni a túralehetőségekbe, ha nem autóval, hanem síneken érkezik a Pilisbe.  AH5 -ös hévvel Szentendréig illetve vonattal a piliscsévi, vagy a piliscsaba-klotildligeti vasútállomásig a MÁV elszállítja a biciklidet, az állomásokat elhagyva  pedig nagyon hamar ki lehet jutni a természetbe. Az útvonalak minősége negyon változatos; vannak aszfaltozott erdészeti utak, köves kaptatók, enyhe  lejtésű vagy emelkedésű jelzett erdei ösvények is.  Ezeken az utakon a  jó levegőn tekerve  rengeteg szép természeti és kulturális látnivalót lehet felkeresni ezen a csodás vidéken.

erdei bringázás


   A különböző kerékpáros civil szervezetekkel, a Pilis környéki települések önkormányzataival valamint a Magyar Természetjáró Szövetséggel közösen kialakított Pilis Bike erdei kerékpáros úthálózatot mind a profi sportolók, mind pedig a hobbiból szabadidős sportolók használhatják. Garantáltan sok jő élményt és aktív mozgással eltöltött egészséges időt jelent a  kerékpározás minden szerelmesének. Akár nagyobb távolságról is érdemes felkeresni ezt a térséget, legyen szó  edzésről vagy családi hétvégi programokról.  Régi tapasztalat, hogy a fővárostól karnyújtásnyira lévő erdei utakon mindenki szívesen keresi a számára legmegfelelőbb  erdei bringázási ehetőségeket:

Íme a legnépszerűbb  útvonalak listája. 


erdei brinaútjelzés Utazási Tipp  
    Szállásakciók, gyors foglalás akár SZÉP kártyával is!


TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.