Hirdetés

Látogassunk el Hollandia világhírű virágbemutató kiállítására Keukenhofba.

 

Keukenhof kastélyának múltja:

 

Keukenhof története a 15. századra nyúlik vissza, amikor Bajor Jacqueline grófnő (Jacoba van Beieren) (1401–1436) hozzájutott az akkori „Keukenduin” elnevezésű földterületekhez, hogy gyümölcsöt és zöldséget termesszen a közeli Teylingen kastély konyháinak ellátására. A mezőgazdasági terület ennek hatására fejlődésnek indult, míg végül 1641-ben felépítették a Keukenhof kastélyt, melynek kertjei több, mint 200 hektáron terültek el. Jan David Zocher tájépítészek és fia, Louis Paul Zocher - a Vondel Park alkotói - 1857-ben kerti projektet dolgoztak ki a kastély körül. Ez a park, az angol tájak stílusában, továbbra is a Keukenhof alapját képezi.


 Utazási Tipp  
   

A legjobb utazások

Hollandiába


A virágkiállítás története:

 

1949-ben a virághagyma termelők és exportőrök egy csoportja elgondolkodott egy tavaszi virághagyma kiállításának szervezéséről ezen a területen. Az ötletüket tettek is követték: Már 1950 tavaszán megnyitotta a kapuit a Keukenhof tavaszi park, mely azonnal sikeres volt. Az első évben 236.000 látogató volt kíváncsi, az azóta eltelt években a kiállítás tovább fejlődött, napjainkra világhírűvé vált.A Színek Világa Keukenhofban

 

Az idei kiállítás címe a „Színek világa”. Ebben az évben 8 héten át lesz nyitva a hatalmas Keukenhof kert ahol igen látványos formában mutatják be a látogatóknak a holland kertészeti ágazat legkülönfélébb termékeit és fejlesztéseit. A park területén 100 kiállító cég összesen 7 millió tavaszi virághagymát ültetett el. Számukra egyfajta élő katalógusként is funkcionál a kiállítás, ahol 20 féle kiállítás kap elhelyezést. A kiállítás nemcsak a nagyközönségnek szól, hanem itt adnak egymásnak randevút földünk legjobb virágtermesztő és kereskedő cégeinek vezetői is. Az ő programjukat előadások és üzleti találkozók is színesítik.


Keukenhof02


Praktikus tudnivalók:


A kiállítás március 21-től május 10.-ig fogadja a látogatókat 08.00-19:30 óra között.
A belépőjegy felnőtteknek 17,5 €, 18 év alattiaknak 9 €, csoportoknak 15,75€

/Az árak tájékoztató jellegűek/TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.