Köszönhetően a kedvező árú repülőjegyeknek és magyar állampolgárokra vonatkozó vízummentességnek , egyre többen választják Dubai-t vagy az Emirátusok többi államát.

 

Eltekintve a nyári forró hónapoktól, egész évben érdemes Dubaiba utazni. Az Arab-félsziget északi részén fekvő város rendkívüli sokszínűségével, fantasztikus adottságaival és a nyaralóknak szervezett programok szinte végtelen sorával garantálja a tartalmas és életre szóló programokat. A szálláskínálat a kényelmes modern apartmanoktól a 3-4-5 * -os szállodákig terjed. Egész évben nagy a nyüzsgés, egyik rendezvény szinte a másikba ér.


dubai praktika szoveg kozott 

Sokan az adómentes vásárlás, mások a meleg klíma és unikális programok kedvéért érkeznek. Azoknak is remek Dubai, akik távolabbi úti célra utaznak üdülni, de néhány éjszakára megállnak kiegészítő állomásként. Vízum nem szükséges, a legtöbb programon akár magyar nyelven is részt lehet venni. Utazási Tipp  
    Utazások, hajóutak,Last Minute Dubai

 

Összeállításunkban a legjobb programlehetőségekkel szeretnénk kedvet csinálni egy dubai látogatáshoz.

 

Dubai a levegőből: 4 különböző módja van a város és környéke felfedezésének madár perspektívából:

Hidroplán: A vízről felszállva és végig víz felett haladva mutatják be a leghíresebb épületeket.

Hőlégballon: 4 órás program során lehet megcsodálni a sivatagi napfelkeltét.
Girokopter: 2 személyes luxusgépről a Palm és a Bur Al Arab környékét lehet megnézni.
Helikopter: Dubai legrégebbi részeit ( piac, erőd, széltornyok ) majd a gyönyörű tengerpartokat és felhőkarcolókat lehet megcsodálni a levegőből.

 

Városnézések, kirándulások, hajókázás: Többféle magyar nyelvű programok és kirándulások is rendelhetők a Dubai nyaraláson résztvevők számára: Félnapos-, egész napos- , Régi Dubai, Abu Dhabi, Al Ain erőd, Hatta Pools


Esti hajózás vacsorával a tradicionális Dhow Cruise hajókon, Egész napos hajókirándulás Ománba ebéddel, búvárkodással, strandolással, delfin lessel, Speed boat túra Dubaiban, Sivatagi kalandok terepjáróval: tevék- hastánc- fotózás- vacsora.

 

Waterparkok, Attrakciók, Luxus hajóutak:

 

Dubai 3 tematikus vízi élmény és vidámparkkal évárja a magyar vendégeket: Wild Wadi, Aquaventures, Yas Waterworld. Szintén különleges élmény az Adu Dhabi Ferrari World, A világ legmagasabb épülete a Burj Khalifa vagy a sivatagi fedett sípálya.
Hajóutak: Több különleges luxus hajóút indul Dubaiból, a részletekről tájékozódjon az alábbi linkre kattintva.


 Utazási Tipp  
    Utazások, hajóutak,Last Minute Dubai


Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.