Hirdetés

Passo Tonale, Temù, Ponte di Legno és a Presena gleccser alkotják az Adamello sírégiót, mely 100 km összefüggő lesiklópályával várja a téli sportok szerelmeseit.

 

A síterep 1121 és 3016 méter között húzódik. Bámulatos kilátás, havas táj, hóbiztos pályák, napsütés, gleccser, tanulópályák és feketepályák várják az érkezőket. A nagy népszerűségnek örvendő síparadicsom Budapesttől messze, 950 km-re található, ennek ellenére a hatalmas,

 

jól karbantartott pályarendszer, az olasz vendégszeretet és az attrakciók sokasága mind enyhítik ezt a körülményt.


 Utazási Tipp  
    Szállások Tonale

A táj, a környezet igencsak változatos. Tonale pályái a Tonale hágón helyezkednek el, itt leginkább nagy, nyílt terek tárulnak a szemünk elé. A legtöbb pálya ezen a részen van. Ezzel szemben Temù és Ponte di Legno pályái erdős környezetben helyezkednek el, itt egy romantikusabb hangulatú környezetben van lehetőségünk élvezni a különböző nehézségű pályákat.

 

Ezen kívül pedig 3000 méter magasságban van lehetőségünk élvezni a Presena gleccser lejtőit.


tonale koepsoA síterep ideális a teljesen kezdőtől a profi sízőkig mindenkinek. A hatalmas és változatos 100 km-es pályarendszerből 20 km kék, 64 km piros és 16 km fekete pálya, amiket 28 lift szolgál ki. Így tehát a széles, lankás pályáktól a combos feketékig minden pályatípussal találkozhatunk ebben az olasz síparadicsomban.

 

Egy kifejezetten családbarát síterepnek mondható az Adamello sírégió.

 

Tonale és Ponte di Legno pályái között is egyaránt találkozhatunk tanuló pályákkal, melyek elsősorban a legkisebbeknek szólnak. Létrehoztak Tonalen egy külön teret a gyerekeknek, ahol különböző attrakciókkal és a biztonságos tanulás lehetőségével várják őket. Akik esetleg még nem próbálgatják szárnyaikat sízés terén, számukra egy játékokkal teli részt is létrehoztak itt.

 

Az pedig minden család számára szimpatikus lehet, hogy a 8 év alatti gyermekek számra a síbérlet ingyenes.

 

És ha ez még nem lenne elég, a hegyen van lehetőségünk kipróbálni a snow tubingozást illetve csodaszép huskykutyák társaságában a kutyaszánt. A tapasztaltabb, haladó, esetleg profi sízők számára is tökéletes ez a síterep. A gleccser örök hóval, a pályarendszer kihívásokkal teli fekete pályákkal várja őket a varázslatos olaszországi terepre.

 

A snowboardozás, freestyleozás szerelmeseinek egy kiváló snowparkot tartogat Tonale.

 

A park ideális kezdő és profi freestyle sízők és snowboardosok számára is, hiszen a kisebb ugratóktól a nagyobb, nehezebb eszközökig minden megtalálható itt.Szállás gyanánt a választék egészen nagy, a környező falvakban 3-4 csillagos szállodákkal, panziókkal, apartmanokkal találkozhatunk. Van lehetőségünk pályaszállást is foglalni. Mivel egy igen népszerű síterepről beszélünk, érdemes időben gondoskodnunk szállásunkról. Tehát az Adamello sírégió bőven ad okot arra, hogy sízők, snowboardosok,

 

családok és baráti társaságok körében is egy nagyon kedvelt síterep legyen.

 

Ha lehetősége adódik rá, egyszer mindenképp látogasson el ebbe az olaszországi síparadicsomába.


TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.