Hirdetés

Az idei tél is elkerülte valahogyan az ország nagyobbik részét. Sajnos elmondhatjuk, hogy Budapesten és az ország más alacsonyabban fekvő tájain lassan felnő egy új nemzedék anélkül, hogy valódi téli élményei lennének.


Ha nem szeretnénk 2018-ban is lemaradni a havas élményekről és csak kevés szabadságunk van, jó lehetőséget biztosít számunkra a Budapesttől csak 200 kilométeres távolságra lévő Donovaly ( Dóval ) felkeresése. Autóval mindössze kb.2,5 órás az út és akár Besztercebánya gyönyörű belvárosát is megnézhetjük jövet-menet.


donovaly park snowHétvégén viszont praktikus választásnak tűnik a Donovalyba közlekedő egynapos síbuszjárat választása, mert így nem kell bajlódni az autóval, és az olcsóbban megvásárolható napi bérlet mellett (28 helyett 22 Euro!) nyugodt lélekkel ihatunk meg egy akár korsó sört is valamelyik finom helyi fogáshoz. Sokan vannak olyanok is akik nem a téli sportokért utaznak el Donovalyba, hanem fotózni, vagy sétálni szeretnének egy jót az Alacsony-Tátrában.


 Utazási Tipp  
    Utazások Szlovákiába

A Donovaly síközpont egy hegyekkel körülzárt kiszélesedő völgyben fekszik. A hófödte hegycsúcsok közé zárt síparadicsom kiváló lehetőséget nyújt mind a kezdők, mind a jobb tudású sízőknek snowboardosoknak. A 11 kilométernyi sípályát 16 sífelvonó szolgálja ki. Köszönhetően az idei évben leesett nagy mennyiségű hótömegnek, a helyi lifttársaság úgy tervezi, hogy egészen Húsvét hétfőig (április 2.) működteti a lifteket, így Donovaly a szokásosnál is hosszabb szezonnal várja magyar sízőket.


TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.